Home

GEMA-Apparatenbouw is de specialist in het lassen onder keur.

GEMA-Apparatenbouw levert sinds 1990, in opdracht, maatwerk voor onder andere de petrochemische industrie. GEMA-Apparatenbouw is gespecialiseerd in het uitvoeren van gecertificeerde las- en hoogwaardige constructiewerkzaamheden aan apparaten en constructies voor zowel on- als offshore.

Het hierbij gebruikte en zeer gespecialiseerde lasprocedé zorgt voor perfecte lasnaadverbindingen van staal, RVS en aluminium. De resultaten zijn dan ook keer op keer een sterk staaltje vakmanschap, afkomstig van een modern en veelzijdig productiebedrijf. Diverse gerenommeerde bedrijven maken dan ook gebruik van de  gespecialiseerde diensten van GEMA-Apparatenbouw.

Productiehallen

Productiehal 2GEMA-Apparatenbouw beschikt over zeven productiehallen, waaronder drie lasafdelingen, montageafdelingen en een machinehal met twee lintzagen, een kantbank, een guillotineschaar en diverse boormachines.

Tevens heeft GEMA-Apparatenbouw een aparte productieruimte voor de verwerking van RVS en beschikt het bedrijf over twee grote montagehallen voor het afmonteren van scheepslaadarmen. 

De hijscapaciteit in deze hallen is respectievelijk twee keer vijftien ton in hal 5 en twee keer vijfentwintig ton in hal 6.

GEMA-Apparatenbouw beschikt over een apart magazijn waar de inkomende en uitgaande goederen worden gekeurd en verwerkt of opgeslagen worden voor nog uit te voeren werkzaamheden of leveringen.

Vijftig medewerkers

Met een personeelsbestand van meer dan vijftig medewerkers mag GEMA-Apparatenbouw zich
rekenen tot de middelgrote productiebedrijven. Sinds 1999 is de onderneming in het bezit  van het ISO-9001:2008 certificaat.

GEMA-Apparatenbouw beschikt over diverse medewerkers die bevoegd zijn voor het lassen volgens de PED-norm, de Amerikaanse norm ASME IX en de Euronorm EN15614.

 

 

 

Mocht u na het bezoeken van onze website nog vragen hebben
neem dan gerust contact met ons op.